Automatisering


Industri 4.0

Industri 4.0 er ikke kun robotter


I dialogen om Industri 4.0 og automation, falder snakken ofte på robotter i produktionen. Det er der jo som sådan ikke noget i vejen med, men en vigtig automatiseringsmulighed overses ofte, Automatisering af CAD software

Har i automatiseret jeres tegnestue / udviklings afdeling?

Vi oplever, desværre, utroligt mange virksomheder, som slet ikke er klar over at dette kan standardiseres og automatiseres. Virksomhederne går derfor glip af de store fordele der hører med:

- Automatisering spare tid i udviklingen
- Langt hurtigere til et færdigt produkt
- Markant fejlreducering og ikke mindst:
- Forøgelse af kvaliteten, altså en rigtig god ROI.

Automatisering af CAD Software

Autumatiser jeres tegnestue


Ved at automatisere jeres CAD system med en parametrisk design model, er det muligt, at auto-genererer alt 3D, 2D produktionsgrundlag, og hvis ønsket, en kost på produktet.
Det er nemlig muligt at hente data fra f.eks. et ERP-system.

Med parametrisk design slipper i for, at hente en tidligere version af et produkt og bruge det til at lave den nye version. Dermed slipper i også for de fejl, som det kan medføre.

ALT for ofte oplever vi virksomheder som benytter gamle tegninger som udgangspunkt for nye produkter, og dermed virksomheder, som re-implementerer gamle fejl i nye modeller.

Det koster dyrebar tid, som kunne være brugt andetsteds.


  Advantis Industri 4.0 CAD
  Advantis CAD Automatisering Link-it

   Hvordan kan vi hjælpe jer?


   Vi har eksperter der kan hjælpe med at sætte gang i jeres automatiserings projekt og jeres optimering af udviklings arbejdet.
   Vi kan i fællesskab spare jer for en stor kost, højne kvaliteten, og ikke mindst, gøre jer i stand til - på meget kort tid - at generere et nyt produkt.

   Med Link-its softwareløsninger optimeres hastighed og kost, samt der sikres en tidsmæssig besparelse på op mod 50-90%.
   Fejl elimineres, da løsningerne sikrer korrekt produktionsgrundlag - altså korrekt BOM.

   Automatisering af jeres CAD system er en investering i en markant forbedret konkurrenceevne.
   Vi har kunder der er gået fra 4 ugers tegnearbejde, til nu via deres parametrisk model at kunne udføre det samme arbejde på bare 3-4 timer.

   Det er vi meget stolte af


   Image

   Kunderne siger:

   “On behalf of Universal Foundation A/S, I would like to thank Advantis for the huge effort Advantis have done, bringing the 3D CAD and 2D drawings to a higher level and standardized quality.
   Advantis have managed to build-up a parametric system making it possible to autogenerate 3D CAD and 2D drawings by typing dimensions in a spreadsheet. This achievement was only possible because Advantis possesses an enormous knowledge, huge experience and a lot of patience.”

   Universal Foundation
   Jacob Arbjerg Nielsen, Head of Engineering"