SEG A/S - Automatisering af CAD-System

Case:

Kundens udfordring var, at alle Røggas Scrubbere er kundetilpassede. Dette gør ofte designprocessen lang og med mulighed for fejl, både i udlægning, men også i fremstilling.

Kunden fandt det meget tidskrævende, at starte fra nul hver gang, en ny kunde skulle have udarbejdet et nyt produkt. Det var derfor nødvendigt at udarbejde en standardiseringsløsning for både design processen og det færdige resultat.

Cost saving gennem automatisering:

Advantis har i forbindelse med Genstart:Nu initiativet afholdt workshop med kunden, hvor automatiseringsmulighederne i design processen er blevet drøftet. Formålet var, at SEG A/S fremadrettet kunne få optimeret design processen via automatisering af CAD-systemet.

Dette foreslog vi, kunne gøres gennem en parametrisk design model, der både vil sikre kvaliteten af alt tegnings materiale og samtidig reducer tidsforbruget i processen.

Advantis har løst optimerings- og automatiseringsopgaven ved at bruge de aftalte parametre, data, input mm. til at lave en parametrisk løsning, hvor en CAD-model, lavet i Autodesk Inventor, er forbundet med et regneark udarbejdet i Microsoft Excel.

CAD-systemet Autodesk Inventor 2021, generer med denne model, automatisk alt 3D og 2D tegnings materiale. Det er således muligt at højne kvaliteten af design, undgå fejl, samt spare store mængder af tid til manuelt tegnearbejde.

ROI

Resultatet tilfører SEG A/S en mere sikker, ressource besparende og professionel måde, at designe fremtidige Scrubbere på. Løsningen skaber en stor reduktion i timer brugt på design og review, samtidig med, at den sikrer højere kvalitet i det udførte arbejde.

Tidsforbruget for SEG A/S i designarbejdet er reduceret fra ca. 2 dage til under 30 min. Løsningen bidrager derfor til, at gøre SEG A/S mere konkurrencedygtige i markedet.


  • Vil du vide mere om automatisering?

    Læs mere

ADVANTIS ApS
Powered by network, competence & collaboration

Address: Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C, Denmark
Phone: +45 2529 7586
E-mail: kdj@advantis.dk
CVR: 38569147