Om os

Det synes vi


Advantis er skabt med tungt fokus på at bringe kunden i det absolutte centrum. Vi værdsætter stærke relationer og er passioneret for at skabe et langvarigt samarbejde med vores kunder, medarbejdere og netværk af samarbejdspartnere.

Innovation, kreativitet og passion er for os en naturlig forudsætning for at være i markedet. Vi tror på, at den største værdiskabelse for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartner bedst skabes gennem nysgerrig indsigt, tillid og kontinuerligt samarbejde.

Vores mission er derfor ret simpel – at skabe værdi for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere gennem indsigt, tillid og kontinuerligt samarbejde.

Vi skaber værdi for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere gennem indsigt, tillid og kontinuerligt samarbejde

Kerneværdier


 • Nysgerrighed

  Vi er nysgerrige på vores kunder, projekter og kolleger og finder derfor stor glæde i at lære nye metoder og tilgange, i at udfordre status quo og finde alternative veje til målet.

 • Ordentlighed

  Vi respekterer forskellighed - både for måden hvorpå opgaven skal løses, men også for samarbejde mellem vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

 • Nærværende

  Vi er nærværende, dedikerede og passionerede for vores forretning, kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

 • Fleksibilitet

  Vi agerer fleksibelt i vores måde at tilgå projekter, kunder og kolleger og evner gennem vores netværk af samarbejdspartnere at skalere kompetencerne.

 • Troværdighed

  For os er en aftale en aftale! Vi har stor tillid til vores kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Vi tror på en åben og ærlig dialog gennem samarbejdet og kontinuerlig kommunikation.