Ydelser

Drevet af netværk, kompetencer & samarbejde

Vores tilgang er netværksbaseret, og faste kompetencer er suppleret med specialister og kapacitet gennem vores samarbejdspartnere. Dette gør os til en yderst fleksibel størrelse og gør os i stand til at skalere på kompetencer og kapacitet momentant.

Projekter & mennesker

Vi organiserer projekter, mennesker og kompetencer til at løse udfordringer. Når vi organiserer projekterne, er det vigtigt for os at finde de rette mennesker og kompetencer til opgaverne. Det gør vi gennem Advantis og vores netværk af samarbejdspartnere. Samarbejdet er fleksibelt og kan derfor foregå hos dig, i huset hos os eller måske en blanding.Vi tilbyder


Indsigt

Vi bygger business cases og kravspecifikationer baseret på indsigt i værdikæden, kundebehov, specifikke krav og identificering af pains og gains.

Koncept

Vi skaber koncepterne i alle gængse CAD-systemer, håndskitser og stærke grafiske visualiseringer.

Optimering

Vi tilbyder optimering, drevet med henblik på produktfunktion, proces og kostreduktion. Vi definerer grundlag, målpunkter og analyserer grundigt potentialerne i din business case.

Visualisering

Gennem stærk visualisering i enten grafiske storyboards og virtual reality, skaber vi beslutningsgrundlag og identificere krav.

Projektledelse

Vores projektledelse bygger på mange års erfaring samt certificering. Vi tilbyder projektledelse som en naturlig del af produktudvikling eller som kapacitet i din forretning.

Prototyping

Tidlige prototyper bringer stor værdi i projekterne, og derfor arbejder vi med 3D print, visualisering gennem storyboards og virtual reality.

Produktion

Gennem vores netværk af samarbejdspartnere har vi den nødvendige kapacitet til at fremstille, teste og validere totalløsninger.

CE-mærkning

Vi tilbyder udarbejdelse af komplet teknisk dossier, risikovudering samt håndtering i forbindelse med certificering.

Produktudvikling

Koncepter og indsigt omsættes til unikke produkter og løsninger med udgangspunkt i den aktuelle værdikæde. Vi benytter enten din eller vores projektmodel som omdrejningspunkt for udviklingen.

Systemintegration

Gennem bred indsigt og nysgerrighed i fagdisciplinerne, rådgiver og integrerer vi sammen systemet i en totalløsning.

Validering

Vi arbejder med validering i alle projektets faser – fra FE-beregning, Site Acceptance Test til test af tidlige prototyper (virtual reality, grafisk storyboard, 3D print mm.).


Sådan arbejder vi


Vores fleksibilitet, tilgang og metode at angribe projekterne er skabt med udgangspunkt på i at bringe vores kunder i det absolutte centrum. Hvad enter vi løser projekter i huset eller on-site hos vores kunder har vi en tilgang og metode til fokuseret at strukturere, eksekvere og løse udfordringerne.

Vi holder af de agile projektmetoder og ved at kravspecifikation, hastighed og forudsigelighed ofte er udfordret. Vi arbejder med de agile projektmetoder for at øge hastigheden, fleksibiliteten og sikkerheden i leverancerne. Gennem et iterativt projektforløb bringes værdifulde løsninger og vores kunder i centrum.


Advantis 360° Projektramme

Indsigt

Gennem indsigt indsamles, planlægges og udvikles klar retning, viden og behov for løsningen.

Koncept

Konceptet udvikles med udgangspunkt i indsigten. Gennem test og validering leveres feedback på løsningen.

Udvikling

Baseret på indsigt og koncept udvikles løsningen. Med udgangspunkt i specifikke behov leveres en totalløsning klar til produktion og implementering.

Produktion & Validering

Gennem os, vores netværk og samarbejdspartnere virkehedsgøres løsningen og løftes fra udvikling til en valideret totalløsning klar til implementering.

Implementering

Løsningen installeres, testes og overdrages. Med udgangspunkt i indsigten forankres og sættes brugere i stand til at benytte løsningen.

 

Kunderne siger

“Vi har valgt at samarbejde med Advantis på grund af deres store indsigt i branchen, agilitet og leverancesikkerhed i projekterne. Vi har flere gange benyttet Advantis i forbindelse med konceptdesign af komplet nacelle og spinner covers. Advantis reagerer hurtigt og fleksibelt på vores forespørgsler og er i stand til at omdanne deres indsigt til innovative og kreative løsninger på kort tid. Dertil bærer vores samarbejde præg af tillid og effektiv kommunikation.”

Bach Composite Industry A/S, April 2017
CTO: Morten Storm Pipper