Automatisering


Industri 4.0

I dialogen om Industri 4.0 og automation, falder snakken ofte på robotter i produktionen - det er der jo som sådan ikke noget i vejen med - men en vigtig automatiseringsmulighed overses ofte.

Har i automatiseret jeres tegnestue / udviklings afdeling?

Vi oplever, desværre, utroligt mange virksomheder, som slet ikke er klar over at disse processer kan standardiseres og automatiseres. Dermed også virksomheder som går glip af de store fordele der hører med:

- Sparet tid i udviklingen
- Langt hurtigere til et færdigt produkt
- Markant fejlreducering og ikke mindst:
- Forøgelse af kvaliteten, altså en rigtig god ROI.

Automatisering af CAD & tegnestue

Ved at automatisere jeres CAD system med en parametrisk design model, er det muligt, at auto-genererer alt 3D, 2D produktionsgrundlag, og hvis ønsket, en kost på produktet.
Det er nemlig muligt at hente data fra f.eks. et ERP-system.

Med parametrisk design slipper i for, at hente en tidligere version af et produkt og bruge det til at lave den nye version. Dermed slipper i også for de fejl, som det kan medføre.

ALT for ofte oplever vi virksomheder som benytter gamle tegninger som udgangspunkt for nye produkter, og dermed virksomheder, som re-implementerer gamle fejl i nye modeller.

Det koster dyrebar tid, som kunne være brugt andetsteds.Hvordan kan vi hjælpe jer?


Vi har eksperter der kan hjælpe med at sætte gang i jeres automatiserings projekt og jeres optimering af udviklings arbejdet.
Vi kan i fællesskab spare jer for en stor kost, højne kvaliteten, og ikke mindst, gøre jer i stand til - på meget kort tid - at generere et nyt produkt.

Med Link-its softwareløsninger optimeres hastighed og kost, samt der sikres en tidsmæssig besparelse på op mod 50-90%.
Fejl elimineres, da løsningerne sikrer korrekt produktionsgrundlag - altså korrekt BOM.

Automatisering af jeres CAD system er en investering i en markant forbedret konkurrenceevne.
Vi har kunder der er gået fra 4 ugers tegnearbejde, til nu via deres parametrisk model at kunne udføre det samme arbejde på bare 3-4 timer.

Det er vi meget stolte af

Vi vil gerne hjælpe jer på rejsen mod en automatiseret og langt mere
effektiv CAD-proces med vores softwareløsninger fra Link-it.


 

Kunderne siger:

“On behalf of Universal Foundation A/S, I would like to thank Advantis for the huge effort Advantis have done, bringing the 3D CAD and 2D drawings to a higher level and standardized quality.
Advantis have managed to build-up a parametric system making it possible to autogenerate 3D CAD and 2D drawings by typing dimensions in a spreadsheet. This achievement was only possible because Advantis possesses an enormous knowledge, huge experience and a lot of patience.”

Universal Foundation
Jacob Arbjerg Nielsen, Head of Engineering"