Link-It™
 • CAD Software Link-it til parametrisk design af produkter.

 • Designkvalitet

  Præcise og standardiserede CAD-data er en forudsætning for ensartet kvalitet i produktudviklingen. Pålideligheden af CAD-automatisering og datasporbarhed afhænger også af datakvaliteten. Selv de mest nøjagtige retningslinjer og processer garanterer ikke gode resultater, hvis der ikke er justeret slutbrugersoftware, som gør det super nemt at følge retningslinjer og standarder. Link-It software sikrer en ensartet og struktureret måde at arbejde med CAD-dokumentets data på. Løsningerne muliggør automatisering af fejlbehæftede rutineopgaver, og gør det nemt for brugerne at udfylde nøjagtige og ensartede data til CAD-dokumenter. Alle Link-it softwareværktøjer kan tilpasses dine behov og integreres med dit PLM-økosystem.

 • Designproduktivitet

  Der er stor forskel på at have travlt og at være produktiv. Reducer antallet af kedelige opgaver med en software, som sparer tid og sikrer kvaliteten. Med vores løsninger kan du hjælpe designeren til at fokusere på mere meningsfulde og motiverende tekniske udfordringer. Ved hjælp af Mp Softs værktøjer kan du omkostningseffektivt gøre dine designere mere produktive og mindre travle. Hvis du ikke finder et egnet værktøj til din brugssag i vores allerede-eksistende kollektion, kan vi altid udvikle dig et brugerdefineret værktøj.

 • Automatisering af design

  Design-automatisering gør det muligt at designe tilpassede produkter lige så hurtigt og pålideligt som standardprodukter. Design-automatisering giver dig mulighed for hurtigt at levere nøjagtige og detaljerede 3D-kyndige, CAD-tegninger og produktionsdata for hvert tilpasset produkt. Med Link-It kan du indfange og effektivt genbruge din tekniske viden og automatisere design- og CAD-leverancer. Design-automatiseringsværktøjer kan også integrere CAD med salgskonfigurator, der muliggør en fuldautomatisk kæde fra salg til produktion.

ImageImageImage

Link-It™ Softwareløsninger


 • Link-It™ - Manage Properties

  En intelligent og integreret brugergrænseflade til administration af CAD-dokumentets data. Giv designeren en intelligent og integreret brugergrænseflade til at administrere designdata i CAD-dokumenter. Det sikrer datakonsistens og automatiserer hverdagens rutineopgaver, hvilket fører til højere kvalitet og højere produktivitet - Se mere


 • Link-It™ - Publish Documents

  Automatiserer CAD-dokumenteksport og -udskrivning, samt gentagne datakontroller og -forberedelser til eksport. Publish Documents er i stand til at udtrække og eksportere alle former for data fra CAD til formater som: txt, csv, xml, json, xlsx, m.m. samt gør det muligt at behandle flere CAD-dokumenter på én gang, Spar enorme mængder af tid og forebyg fejl. - Se mere


 • Link-It™ - Design Logic

  Et konfigurationsværktøj til 3D CAD. Med Design Logic kan du oprette dynamiske konfigurationsbrugerflader og skabe den logik, der konfigurerer 3D-modellen. Forkort projekttekniske leveringstider og opnå større kontrol over designkvaliteten. - Se mere


 • Link-It™ - Design Robot

  Fuldautomatisk CAD-konfiguration og publiceringsproces. Automatiserer CAD-konfiguration og publiceringsprocessen, så denne kan køre som en tjeneste på en ubemandet server. Design Robot's fejlhåndtering sikrer, at eventuelle fejl i model regenerering registreres og rapporteres korrekt. - Se mereVil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig - kontakt:

Front Title

This is the content for the front of your Card. You can put anything you like here! Make sure it's something not too long though. As Shakespeare once said, “Brevity is the soul of wit.”

Back Title

This is the content for the back of your Card.

Hent visitkort